Husqvarna Construction gereedschapshandleiding

Gebruik de onderstaande verschillende filteropties om het gereedschap te vinden dat past bij uw wensen.

Slijpgereedschappen

  • Kuld
Piranha PCD
Piranha™ PCD

De Piranha™ PCD-diamantschrapers behoren tot de categorie Goud en zijn ontwikkeld voor intensief professioneel gebruik in gespecialiseerde toepassingen. Producten uit de categorie Goud bieden een hoge snelheid en zijn goed bestand tegen slijtage bij zware schuurwerken.

Producten in Piranha™ PCD
  • Kuld
Sharx
SharX™

Voor het snel en eenvoudig verwijderen van dichte oppervlakken op harde troffelvloeren. De metaalverbinding zorgt ervoor dat de pads open en scherp blijven, zelfs op de hardste bovenlagen. Vergeleken met traditionele slijpmachines biedt SharX™ hetzelfde resultaat in minder stappen. Bedoeld voor gebruik met de serie PG van Husqvarna, samen met het Redi Lock®-systeem. Met Redi Lock® hebt u geen gereedschap nodig om diamantgereedschap te verwisselen. Beschikbaar met enkele en dubbele segmenten.

Het SharX™-gereedschap behoort tot de categorie Goud en is ontwikkeld voor intensief professioneel gebruik in gespecialiseerde toepassingen. Producten uit de categorie Goud bieden een hoge snelheid en zijn goed bestand tegen slijtage bij zware schuurwerkzaamheden.

Producten in SharX™
  • Kuld
BHT - series
BHT
Producten in BHT
  • Kuld
Redi Lock segment, G 1410, Grit 20, Orange
ELITE-GRIND G 1400

De serie Elite-Grind G 1400 behoort tot de categorie Goud en is ontwikkeld voor intensief professioneel gebruik in gespecialiseerde toepassingen. Producten uit de categorie Goud bieden een hoge snelheid en zijn goed bestand tegen slijtage bij zware schuurwerkzaamheden.

  • Tippklass
Redi Lock segment, G624 S-S 30F
VARI-GRIND G 600

De serie Vari-Grind behoort tot de categorie Zilver en is ontwikkeld voor professioneel gebruik in algemene toepassingen. De producten uit de categorie Zilver bieden een hoge snelheid en zijn goed bestand tegen slijtage bij alle schuurwerkzaamheden.

Producten in VARI-GRIND G 600
Kopen / Service / Huren
ZOEK EEN DEALER BIJ U IN DE BUURT
Mogelijk moet u zich akkoord verklaren dat de browser uw huidige locatie gebruikt
U kunt uw contracten vinden door de zoekfunctie hierboven te gebruiken of in te zoomen op de kaart.