Nasza odpowiedź na Covid-19

No Image Available

31.03.2020

W sytuacji, naprzeciw której stanęliśmy w związku z Covid-19, ważniejsze niż kiedykolwiek jest bezpieczeństwo i wzajemna opieka. Jako globalna firma mamy do odegrania znaczącą rolę w spowalnianiu rozprzestrzeniania się Covid-19.

Zapewniamy, że podejmujemy wszelkie niezbędne środki ostrożności w obecnej sytuacji. Zdrowie i bezpieczeństwo naszych pracowników, klientów i partnerów jest naszym najwyższym priorytetem."

Utworzyliśmy kilka wielofunkcyjnych zespołów, które ściśle monitorują sytuację i wdrażają odpowiednie działania, aby zapewnić naszym pracownikom i środowisku pracy jak najwyższe bezpieczeństwo. Anulowaliśmy wszystkie międzynarodowe podróże służbowe, w jak największym stopniu rozszerzyliśmy naszą pracę na zasadach zdalnej w domach i podzieliliśmy pracowników na zmiany w sposób zapewnijacy maksymalne wewnętrzne bezpieczeństwo przy zapewnieniu ciągłości procesów. Wdrożyliśmy również rygorystyczne procedury bezpieczeństwa i higieny we wszystkich oddziałach naszej grupy.

W czasie gdy wszyscy stawiamy czoła sytuacji, jesteśmy tutaj, aby wspierać potrzeby naszych pracowników, partnerów i klientów. Wprowadzamy kilka zmian, aby lepiej służyć wszystkim naszym partnerom w tym trudnym dla nas okresie i zobowiązujemy sie również do współpracy z Tobą.

Postępujemy zgodnie z wytycznymi WHO, a także władz lokalnych będziemy podejmować wszelkie niezbędne środki, które będą konieczne w przyszłości.

• Nasze biuro, serwis centralny oraz magazyny pozostają otwartę jak i centra dystrybucyjne oraz serwisowe, ale proszę sprawdzić nasze godziny otwarcia, ponieważ mogą ulec zmianie ze względów bezpieczeństwa. Godziny otwarcia 08:00 - 16:00
  • Nasze zespoły obsługi klienta i techniczne będą wspierać cię na (biuro - 22 330 96 00, serwis 509 092 090 lub 660 408 472) lub możesz odwiedzić naszą stronę internetową: www.husqvarnacp.com/pl
  • Nasza sieć dystrybucji pozostaje otwarta jednak przed przyjazdem skontaktuj sie telefocznie z wybranym punktem w celu potwierdzenia.

Bądz bezpieczny i dbaj o ludzi wokół Ciebie!

Press Manager

Artur Zbrzeźny