Tietosuojakäytäntö

Husqvarna arvostaa kiinnostustasi yhtiöön ja sen tuotteisiin. Suosittelemme, että luet tämän tietosuojakäytännön huolellisesti ennen tämän Sivuston tai sen alasivustojen (yhdessä "Sivusto") käyttöä. Tietosuojakäytännössä määritetään, mitä tietoja Husqvarna AB (publ)/GARDENA GmbH tai sen konserniyhtiöt, tytäryhtiöt tai haaraliikkeet (yhdessä HUSQVARNA) tai kolmannet osapuolet HUSQVARNAn puolesta keräävät Sivustosta ja miten henkilötietojasi suojataan. Jos et hyväksy tietosuojakäytäntöä, et voi käyttää Sivustoa. Tietosuojakäytäntö voi muuttua aika ajoin, joten tarkista se säännöllisesti.

Yleistä

Huomaa, että tiettyihin toimintoihimme osallistuminen ja tiettyjen tuotteidemme ja palvelujemme käyttäminen edellyttää yksilöivien tietojen, kuten sähköpostiosoitteen, nimen, postiosoitteen, puhelinnumeron ja henkilötunnuksen ("henkilötiedot"), antamista tietyissä Sivuston osissa. Siksi sinun on ymmärrettävä täysin ja hyväksyttävä yksiselitteisesti tällaisten henkilötietojen kerääminen, käyttö ja siirto tässä tietosuojakäytännössä määritettyjen ehtojen mukaisesti.

Henkilötietojen ja muiden käyttäjätietojen kerääminen ja käyttö

Tietosuojalait suojaavat HUSQVARNAlle luovuttamiasi tietoja. HUSQVARNA tallentaa ja hallinnoi henkilötietoja, jotta se voi helpottaa tuotteidensa ja/tai verkkopalvelujensa käyttöä. Jos annat meille henkilökohtaisia tietojasi, jotta me voimme lähettää sinulle tietoja, kuten esitteitä tai tuoteluetteloita, keräämme ja tallennamme antamasi tiedot. Tietojen avulla voimme toimittaa sinulle pyytämäsi tiedot. Tietoja säilytetään kohtuullisen turvallisessa ja suojatussa ympäristössä niin kauan kuin HUSQVARNA uskoo, että tiedot voivat parantaa sinuun kohdistuvaa viestintää. Jos haluat, että tietosi tai osa niistä poistetaan rekistereistämme, ota meihin yhteyttä tällä lomakkeella tai postitse: Husqvarna Construction Products, SE-433 81 Partille, Sverige.

HUSQVARNA saattaa pyytää sinulta ei-pakollisia lisätietoja, kun se haluaa parantaa asiakastietämystään, harjoittaa suoramainontaa tai kutsua sinut osallistumaan kilpailuihin. Voit vapaasti vastata lisätietopyyntöihin.

HUSQVARNA kerää myös ei-henkilökohtaisia tietoja Sivuston käytöstä. Näitä tietoja kerätään koostetusti ja käytetään vain sisäisiin tarkoituksiin, jotta voimme parantaa Sivuston käyttökokemusta ja helpottaa Sivustossa vierailua. HUSQVARNA voi yhdistää näitä tietoja henkilötietoihin, jotta näemme mitä materiaaleja eri käyttäjät käyttävät. Tämä auttaa meitä parantamaan Sivustoa.

HUSQVARNA ei tietoisesti kerää henkilötietoja alle 18-vuotiailta, eikä sen Sivustoa ole kohdistettu alaikäisille. Kehotamme vanhempia ja huoltajia seuraamaan aktiivisesti lastensa toimintaa verkossa.

Henkilötietojen siirto

HUSQVARNA ei siirrä (muuten kuin reititystarkoituksessa) Sivustossa ilmoittamiasi henkilötietoja millekään kolmannelle osapuolelle paitsi tilanteessa, jossa (a) annat siihen suostumuksesi; (b) laki tai oikeuden määräys edellyttää sitä; (c) HUSQVARNAn oikeuksien tai omaisuuden suojaaminen ja puolustaminen edellyttää sitä; (d) muiden Sivuston käyttäjien henkilökohtaisen turvallisuuden suojaaminen edellyttää sitä; (e) henkilöllä tai yhtiöllä ja HUSQVARNAlla on sopimus Sivuston tai liiketoimintamme sisäisten toimintojen suorittamisesta tai (f) uskomme hyvillä perusteilla, että ne ovat sellaisen lain tai sitovan sopimuksen alaisia, joka takaa henkilötietojen reilun käsittelyn ja riittävän suojaamisen periaatteet. HUSQVARNA pidättää oikeuden ottaa harkintansa mukaan yhteyttä asiaankuuluvaan viranomaiseen, jos se huomaa toimintaa, joka saattaa olla laitonta tai rikkoa HUSQVARNAn käyttöehtoja.

Evästeet

  1. Sivustossa voidaan käyttää evästeitä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka sisältävät käytettyjen verkkosivujen tietokoneeseen tallentamia tietoja. Niitä käytetään sivuston toiminnallisuuden parantamiseen ja käyttötietojen analysointiin. Evästeitä on kahdenlaisia: Yhdenlaisia evästeitä käytetään erilaisten tietojen kuten käyttäjätunnusten ja salasanojen muistamiseen. Tiedot säilyvät tietokoneessa, kunnes kirjaudut ulos tästä tilauspalvelusta. Jos et käytä 'Älä kysy käyttäjätunnustani ja salasanaani uudelleen' -toimintoa, näitä evästeitä ei tallenneta tietokoneeseesi.
  2. Toinen tyyppi on niin sanottu istuntoeväste: Sitä käytetään esimerkiksi verkkosivulla valitsemasi kielen muistamiseen. Evästeet tallennetaan väliaikaisesti tietokoneen muistiin sivustovierailusi ajaksi. Istuntokohtaiset evästeet eivät tallennu tietokoneeseen pitkäksi ajaksi. Yleensä ne poistuvat muistista, kun suljet selaimen. HUSQVARNA käyttää istuntokohtaisia evästeitä voidakseen tarjota Sivuston käyttäjille heitä kiinnostavia tietoja.
Jos et halua hyväksyä HUSQVARNAn evästeiden käyttöä, useimmissa selaimissa asetuksia voi säätää siten, että selain torjuu evästeet. Tämä voi kuitenkin rajoittaa Sivuston toimivuutta ja hyödyllisyyttä.
Lisätietoja evästeistä on osoitteessa husqvarnacp.com

Laatu

HUSQVARNA sitoutuu varmistamaan kohtuullisilla toimenpiteillä, että keräämämme henkilötiedot ovat tarkkoja, täydellisiä ja ajan tasalla. Sinun velvollisuutesi on kuitenkin ilmoittaa vain tarkkoja, täydellisiä ja ajan tasalla olevia henkilötietoja, kun tietoja kerätään. Mikäli myöhemmin huomaat, että hallussamme olevat henkilötiedot eivät ole tarkkoja, täydellisiä tai ajan tasalla, korjaamme ne kohtuullisilla toimenpiteillä saatuamme sinulta kirjallisen ilmoituksen asiasta. Sinulla on myös oikeus saada tietoosi, mitä henkilötietoja HUSQVARNA on sinusta kerännyt. Jos haluat tietää, mitä tietoja meillä on sinusta, lähetä allekirjoitettu pyyntö meille postitse.

Turvallisuus

Vaikka HUSQVARNA ei voi taata, ettei luvatonta käyttöä koskaan esiinny, voit luottaa siihen, että HUSQVARNA pyrkii huolellisesti ylläpitämään henkilötietojesi turvallisuutta ja estämään niiden luvattoman käytön sopivalla tekniikalla ja sisäisillä menettelyillä.

Muut sivustot

Sivusto saattaa sisältää linkkejä kolmansien osapuolten sivustoihin. HUSQVARNA ei valvo Sivustoon mahdollisesti linkitettyjen kolmansien osapuolten sivustojen sisältöä tai tietosuojakäytäntöjä, eikä se ole vastuussa niistä. Tällaiset sivustot saattavat sijoittaa omia evästeitään tietokoneeseesi ja/tai kerätä ja käsitellä henkilötietojasi eri tavoilla. Suosittelemme, että tutustut tällaisten kolmansien osapuolten sivustojen tietosuojakäytäntöihin ennen kuin käytät sivustoja.

Muutokset

HUSQVARNA pidättää oikeuden muuttaa, lisätä tai poistaa harkintansa mukaan mitä tahansa tämän tietosuojakäytännön osia kokonaan tai osittain milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Muutokset tietosuojakäytäntöön tulevat voimaan, kun ne julkaistaan Sivustossa. Jos jatkat Sivuston käyttöä sen jälkeen, kun jokin muutos tietosuojakäytäntöön on julkaistu, sinun katsotaan hyväksyneen kyseiset muutokset.

Tämä Tietosuojakäytäntö on päivitetty 25.11.2014.