Ny Husqvarna PG 680 RC med unik, oscillerende funktion

28-04-2016

Husqvarna kan nu præsentere en helt ny gulvsliber – Husqvarna PG 680 RC – med en unik, oscillerende funktion. Med den kan brugeren efterligne de manuelle betjeningsbevægelser og opnå højere effektivitet og større produktivitet. Samtidig er PG 680 RC fleksibel og kan komme igennem en standard døråbning.

“Den oscillerende funktion er relativt ny for alle Husqvarnas fjernstyrede gulvslibere. Med funktionen opnår brugeren det bedst mulige slibemønster ved at justere amplitude og frekvens. Funktionen giver også et jævnere gulv ved at eliminere de såkaldte riller, der ellers skabes mellem omgangene. Samtidig sparer brugeren tid pga. den oscillerende funktion, da gulvet kun behøver én omgang og man ikke skal bruge tværslibningsteknik”, siger Joakim Leff-Hallstein, Global Product Manager Floor Grinding, Husqvarna Construction Products.

En anden fordel ved den oscillerende funktion er, at slibemaskinen kan nå et større område, og det reducerer riller på bløde gulve. Fjernstyringsfunktionen til PG 680 RC kan også tilpasses til forskellige overflader for at opnå de bedste resultater.

PG 680 RC har selvfølgelig mange af de samme fordele som de allerede eksisterende PG 820 RC, PG 820 og PG 680, som er klassens bedste.

Det faktum, at den nye PG 680 RC har en slibebredde på 680 millimeter og let kan komme igennem en standard døråbning, gør brugerens arbejde en hel del lettere.

“Sammen med den oscillerende funktion og fjernstyringen kan man opnå meget stor effektivitet. Og – på sigt – er gevinsten øget produktivitet og indtjening for brugeren”, siger Joakim Leff-Hallstein.

PG 680 RC har også Dual Drive Technology™ og er en af de mest effektive maskiner på markedet, der kan optimeres til den enkelte anvendelse. Den er et fremragende valg til konkret forberedelse og reparation af betongulve samt polerings- og slibeopgaver – både våde og tørre. Den er også perfekt til HiPERFLOOR®-poleringssystem til betongulve.

Tekniske specifikationer PG 680 RC

• Strøm: 13,0 kW
  • Spænding: 400 V
  • Nominel strøm: 32 A
  • Strømforsyning: 3-faset
  • Slibebredde: 680 mm
  • Slibetryk (i alt): 269 kg
  • Hastighed for slibeskive: 250–1100 o/min.
  • Vægt (inkl. støttehjul): 498 kg

De vigtigste fordele ved PG 680 RC

• Oscillerende funktion. Brugeren kan efterligne manuelle betjeningsbevægelser. Giver det bedst mulige slibemønster ved at justere amplitude og frekvens. Giver et jævnere gulv ved at eliminere såkaldte riller.
  • Kan let komme igennem en standard døråbning.
  • Forøget produktivitet. Et højere output, fordi de optimale slibeparametre kan bevares. Flere timers slibning pr. dag, da én person kan betjene maskinen og forberede de næste trin samtidigt.
  • Ensartede og bedre sliberesultater med parameterindstillinger.
  • Ergonomisk betjening. Brugeren udsættes ikke for maskinens vibrationer og sideværts kræfter.
  • Brugervenlig. Intuitivt display med tovejskommunikation med maskinen.
  • Ubesværet transport og læsning/losning med integreret batteri.
  • Dual Drive Technology™.
PG 680 RC

Press Manager

David Hagström
Acting Vice President Marketing for Husqvarna Construction Products
david.hagstrom@husqvarnagroup.com