Husqvarna introduceert de nieuwe PRIME™ -familie - ontwikkeld voor zware werkomgevingen

29/09/2020

Zeven jaar geleden, zorgde Husqvarna voor vernieuwing op het gebied van betonzagen, met de lancering van zijn eerste hoogfrequente PRIME™ systeem. Sindsdien is er veel veranderd en is het nu tijf voor een grote lancering van Husqvarna PRIME™. Deze keer lag de focus op het ontwikkelen van een extreem stevige, krachtige apparatuur, ontworpen voor zeer veeleisende werkomstandigheden.

"Husqvarna PP 70 is ontworpen om de zware omstandigheden aan te kunnen waarin veel van onze klanten werken."

Mattias Holmdahl, Global Product Manager doorslijpers en powerpacks.

Om meer te weten te komen en brochure te downloaden - klik hier!

De lancering omvat een nieuwe kernboormotor - Husqvarna DM 700 en vier nieuwe doorslijpers - Husqvarna K 7000, K 7000 Ring in 350mm en 400mm versies en K 7000 Chain. Dit modulaire systeem is volledig compatibel met oudere PRIME™ -apparatuur, waardoor klanten gemakkelijk hun machinevloot kunnen upgraden en uitbreiden naarmate hun bedrijf groeit. Centraal in deze lancering staat de nieuwe watergekoelde Husqvarna PP 70-krachtbron. Het is omsloten door een stevige, IP65-geclassificeerde aluminium behuizing die de interne componenten beschermt tegen vocht, schokken en stoten. De elektrische connectoren en de gebruikersinterface zijn ook nieuw ontworpen om veilig te werken in modderige, vuile omstandigheden.

"Husqvarna PP 70 is ontworpen om de zware omstandigheden aan te kunnen waarin veel van onze klanten werken, legt Mattias Holmdahl, Global Product Manager Power Cutters en Power Packs bij Husqvarna Construction Products.

Flexibele stroomvoorziening

Als het op elektrisch vermogen aankomt, is Husqvarna PP 70 meer dan flexibel. De kracht kan worden geleverd door wat er ook voorhanden is, b.v. met 3-fase 200–480 V of 1-fase 115–240 V (voor maximale output is een 3-fase voeding vereist).

Neem voor meer informatie over de nieuwe Husqvarna PRIME™ -apparatuur contact op met:

Mattias Holmdahl
Global Product Manager doorslijpers en powerpacks, Husqvarna Construction Products
+46 722 19 09 38

Håkan Pinzani
Global Product Manager Drilling, Husqvarna Construction Products
+46 706 46 91 30

Stefan Ekblad
Product Manager Construction Diamond tools, Husqvarna Construction Products
+46 705 34 96 31

Press Manager

Helena Thiel
Vice President Marketing for Husqvarna Construction Products
helena.thiel@husqvarnagroup.com
+46 722 14 01 17