4.1 Sloophamer


Hydraulische sloophamer

De SB-sloophamers die worden gebruikt op Husqvarna DXR-robots hebben een uitstekende vermogen-gewichtsverhouding en worden snel en gemakkelijk aangebracht. Voor een maximale productiviteit en minimale slijtage van de sloophamer en uw robot, dient u te leren hoe u met de sloophamer werkt in rechte hoeken en basiswerktechnieken voor plaatsing en bediening van de arm onder de knie te krijgen.

De hydraulische sloophamer is een geweldig universeel gereedschap voor sloopwerk. U kunt kiezen uit verschillende beitels afhankelijk van de toepassing.

De hydraulische sloophamer is bestemd voor sloopwerkzaamheden door middel van houwen. De sloophamer is niet bestemd voor gebruik als koevoet. Onafgebroken houwen met de hydraulische sloophamer kan tot hoge temperaturen in het hydraulische systeem leiden.

Beitels

De puntbeitel is geschikt voor hard materiaal of beton dat een grotere breekkracht vereist.

De kruisis de meest gangbare beitel en kan worden gebruikt voor beton en normale toepassingen.

Treft u zachter materiaal aan of is een groter oppervlak nodig, zoals de tegels? Dan hebt u de brede beitel nodig.

4.2 Vergruizer


Krachtige betonvergruizer

Husqvarna-betonvergruizers zijn ideaal voor verschillende toepassingen zoals het slopen van beton- en steenstructuren, trappen en daken, maar ook gevoelige zones in gebouwen waar lawaai of trillingen problematisch zijn en waar geen sloophamer kan worden gebruikt. Ze zijn licht van gewicht en toch krachtig en kunnen allebei 400 mm dikke muren slopen.

Leer hoe u de hoogste productiviteit verkrijgt en de laagste slijtage van de sloophamer en uw robot, met standaardtechnieken voor het werken met de sloophamwers.

De vergruizers kunnen ook door betonwapening knippen en voor fijner puin zijn extra brekertanden als accessoires verkrijgbaar.

4.3 Schrootschaar


Schrootschaar voor slooprobots

De compacte universele schrootschaar DSS 200 is compatibel met alle DXR-slooprobots. Dankzij zijn lage gewicht en hoge knipkracht is deze staalschaar ideaal voor werk in krappe ruimtes waar een hoge knipkracht nodig is. Verder is de schaar handig in gevoelige gebieden zoals procesindustrieën, en bij het slopen van constructies, leidingen en procesvaten. Om de DSS 200 te kunnen gebruiken, dient u de extra hydraulische functie (P1) op de robot te installeren, waardoor u de axiale rotatie over 360 graden met een hoge precisie kunt regelen.

Voor een maximale efficiëntie en minimale slijtage van de schaar en uw robot, dient u eerst de standaardtechnieken voor werken met de schaar onder de knie te krijgen.

4.4 Drum cutter


DC 200 is a rotary drum cutter which fits all our demolition robots. It’s a highly productive tool for trenching, surface removal and profiling in rock, concrete and hard soil.

4.5 Grijper


Grijpers vergroten de sloopprestaties

De MG-grijpers zijn compatibel met de DXR-reeks en bieden een operationeel gewicht met een groot grijpvolume. De maximale laadprestaties en de grote grijpkracht zorgen ook voor betere sloopprestaties. Om MG-grijpers te kunnen gebruiken, dient u de extra hydraulische functie (P1) op de robot te installeren, waardoor u de axiale rotatie over 360 graden met een hoge precisie kunt regelen.


Voor een maximale efficiëntie en minimale slijtage van de grijper en uw robot, dient u eerst de standaardtechnieken voor werken met de grijper onder de knie te krijgen.

De MG-grijpers beschikken over grijp- en slijtonderdelen gemaakt van koolstofstaal, en over uitwisselbare messen.

4.6 Bak


Bak maakt laden eenvoudig

De SMP-bakken die compatibel zijn met de DXR-serie bieden een grote slijtvastheid bij hoge laadvolumes. Ze zijn een geweldige aanvulling op de DXR 250 met bulldozerbladen voor nog gemakkelijker laden.


Ontdek standaardwerkwijzen waarmee u de efficiëntie kunt maximaliseren, zoals het gebruik van tweezijdige bakken om puin in twee richtingen te verplaatsen.