Husqvarna wandzaagsystemen en diamantzaagbladen

Uw werk makkelijker maken – daar doen we het voor. En wandzagen vergt altijd veel voorbereiding. Daarom zorgen wij ervoor dat onze machines eenvoudig te vervoeren en te monteren zijn. Nog voordat het werk begint, zal u de handige trekjes van het volledige systeem al opmerken: van de power packs, de wandsteunen, de rails, de  zaagunit tot de beschermkap. Elk detail is zorgvuldig doordacht en ontworpen voor eenvoudige montage en een efficiënte werking.

Omdat wij rekening houden met alle aspecten van het wandzagen, zorgen wij niet alleen voor een betere efficiëntie, maar leveren wij ook innovaties, zoals de power pack PP 490 met meerdere aansluitmogelijkheden en het op rail gemonteerde kettingopzetstuk WSC 40 voor wandzagen. De elektrische hoogfrequente wandzaagsystemen van Husqvarna zijn in feite doorontwikkeld tot handige multifunctionele systemen voor allerlei werkzaamheden.

“De wandzagen van Husqvarna zijn krachtig, compact en licht van gewicht. Dit is echt een uitzonderlijke combinatie”


Arben Raci, manager Arben Raci Betonbohren, Friedrichshafen, Duitsland

Componenten voor wandzaagsystemen

Een Husqvarna wandzaagsysteem bestaat uit een zaagunit, rails met montagesteunen, een zaagblad, beschermkap, power pack met bluetooth afstandsbediening, voedingskabels en waterslangen. Elke component is ontworpen voor eenvoudige montage.

+
+
+
+
+
+
+
The smart transport carriage and easy setup adds to the high efficiency of Husqvarna WS 220 wall sawing system.

navigationProducts

Producten

navigationTools

Kies het juiste gereedschap voor optimale prestaties

De Husqvarna W 1400 Diagrip™-serie, onze bladen met professionele prestaties, omvat bladen met laag geluidsniveau en een drielagige stalen kern die het ervaren geluidsniveau met de helft reduceert.

De Husqvarna W 1100-serie bestaat uit premium bladen met een hoge zaagsnelheid en een goede balans tussen kosten en prestaties.

Diagrip™ – een revolutionaire diamantgereedschapstechnologie

De diamanten van de Diagrip™ zijn speciaal behandeld om langer op hun plaats te blijven zitten in de segmenten en voor een optimale verdeling, waardoor iedere diamant een maximale efficiëntie verkrijgt. De diamanten worden gelijkmatig blootgesteld en gebruikt waardoor de snijkant erg regelmatig en krachtig wordt, zelfs bij het zagen van harde materialen zoals gewapend beton.

Een van de grootste voordelen van de Diagrip™ technologie is hoe snel en soepel de diamantgereedschappen door allerlei soorten bouwmaterialen zagen. Diagrip™ gereedschap staat voor probleemloos zagen, vooral door zwaar gewapend beton.

Goud

Husqvarna diamantgereedschappen die zijn ontwikkeld voor intensief professioneel gebruik in gespecialiseerde toepassingen. Bieden maximale zaagsnelheid en bestendigheid tegen slijtage. Deze kwaliteitsklasse omvat de Husqvarna W 1400 DiagripTM  zaagbladen. 

Zilver

Husqvarna diamantgereedschappen ontwikkeld voor professioneel gebruik bij alle algemene toepassingen. Ze bieden een hoge zaagsnelheid en een goede weerstand tegen slijtage bij alle zaagwerkzaamheden. Tot deze kwaliteitsklassen behoren alle Husqvarna W 100 zaagbalden.

navigationAccessories

Husqvarna

Verwante producten en accessoires

Een wandzaagsysteem van Husqvarna moet eenvoudig zijn om te gebruiken, maar ook om te kopen, onderhouden en repareren – dat is de basisgedachte achter ons 'serviceconcept'. Bij onze klanten- en servicecentra werkt betrokken en uiterst deskundig personeel – experts op het gebied van Husqvarna wandzaagsystemen.
Snel en goed uitgevoerde onderhouds- en reparatiewerkzaamheden zijn essentieel voor professionele gebruikers. Om het onderhoudsproces soepel en naadloos te laten verlopen, hebben alle Husqvarna-werknemers toegang tot een online servicetool die alle service- en reparatiefuncties ondersteunt en bijdraagt aan kortere doorlooptijden en hogere onderhoudskwaliteit.

navigationWheretobuy

Kopen / Service / Huren
ZOEK EEN DEALER BIJ U IN DE BUURT
Mogelijk moet u zich akkoord verklaren dat de browser uw huidige locatie gebruikt
U kunt uw contracten vinden door de zoekfunctie hierboven te gebruiken of in te zoomen op de kaart.