MEER CONTROLE
MEER KRACHT
MEER U

Uw potentieel is onze drijfveer. Het inspireert ons om technologie te ontwerpen die uw professionele vaardigheden ontwikkelt. U weet exact hoe u de opdracht moet doen – en met onze oplossingen kunt u dat slimmer, veiliger en met nieuwe krachtniveaus doen. Met trots presenteren we u een volledig nieuwe reeks Husqvarna DXR-robots die u veel meer geven dan alleen kracht. Maak u klaar om controle te ervaren als nooit tevoren.

Sloopmachines van Husqvarna

+
+
+
+
DXR Range

MEER CONTROLE

DXR 145

MEER KRACHT

DXR 305

MEER U

DXR_applications_2021

Klaar voor de uitdaging

GEDEELTELIJKE OF NAUWKEURIGE SLOOP

Een Husqvarna DXR is de ideale machine voor het slopen van gedeeltelijke structuren, zoals pijpen, trappen en plafonds, waar hoge nauwkeurigheid nodig is om beschadiging van de resterende structuren te voorkomen.

GEVAARLIJKE GEBIEDEN

Een DXR-robot kan erg nuttig zijn in gevaarlijke omgevingen. Instortingsrisico's, rook, stof, hitte of trillingen zijn niet langer een reëel probleem nu de gebruiker het werk vanop afstand kan uitvoeren.

SLOPEN IN GEVOELIGE GEBIEDEN

Met zijn directe uitlaatgasvrije elektromotor, laag gewicht en compacte afmetingen is de DXR ideaal voor ontmantelingswerkzaamheden binnen, of in gevoelige gebieden zoals ziekenhuizen, hotels of laboratoria.

NAUWE, MOEILIJK TE BEREIKEN PLAATSEN

Dankzij het slimme compacte ontwerp, kan de DXR-machine eenvoudig door smalle openingen of neergelaten worden in smalle schachten om taken efficiënt uit te voeren.

SPECIALE TOEPASSING

Dankzij het brede gamma van aanbouwdelen is een DXR geschikt voor een groot aantal taken, zoals afgraven, ontmantelen of zelfs werken met een zijlader.

Nieuwe DXR-reeks