Husqvarna HIPERFLOOR®

HIPERFLOOR® van Husqvarna is een compleet polijstsysteem voor betonoppervlakken dat betonvloeren mooier en sterker maakt en de abrasiebestendigheid vergroot, terwijl onderhoud en kosten gereduceerd worden.

HIPERFLOOR® kan een breed scala aan nieuwe en oude betonvloeren radicaal veranderen. Door het reeds harde betonoppervlak mechanisch te verfijnen door middel van slijpen, polijsten en chemische behandelingen, kunnen we vrijwel elk oppervlak op een geheel nieuw niveau brengen qua uiterlijk, functionaliteit en sterkte. Met uiteenlopende gespecificeerde processen kan een vloeroplossing zo worden aangepast dat deze aan alle voorwaarden voldoet: esthetiek, gladheid van de vloer, glans en prijs.

HIPERFLOOR® is verkrijgbaar met drie verschillende oppervlakteafwerkingen: Premium, Commercial en Industrial. Elke afwerking heeft een goed gedefinieerde specificatie van het werkproces en de te gebruiken slijp-/polijstgereedschappen en chemicaliën.

Hiperfloor, portrait, 3D

Milieuvriendelijk

HIPERFLOOR® is de slimme keuze om de gevolgen voor het milieu te reduceren. Het proces zet het bestaande betonsubstraat om in een slijtvaste vloer. In het proces worden producten gebruikt die heel weinig druk op het milieu leggen of afval opleveren.

Licht reflectie

Naast lagere onderhoudskosten is er ook het voordeel van geringere eisen aan verlichting. Deze kostenbesparing is het gevolg van een grotere lichtreflectie van het oppervlak.

Hard en duurzaam

Met de HIPERFLOOR®-methode nemen we een reeds hard materiaal en vergroten de oppervlaktedichtheid en abrasiebestendigheid van het oppervlak tot een niveau waarop het betonoppervlak buitengewoon goed bestand is tegen slijtage en afdrukken.

Met het HIPERFLOOR®-polijstsysteem voor betonvloeren wordt de duurzaamheid van de vloer aanzienlijk verbeterd, terwijl de totale onderhoudskosten worden gereduceerd. De afwezigheid van een oppervlaktecoating reduceert de kosten die traditiegetrouw aan het aanbrengen van vloeren zijn gekoppeld. Het resultaat is een gladder oppervlak met lagere reinigingskosten.

Bent u op zoek naar specificaties voor uw HIPERFLOOR®?

Neem contact op met Husqvarna Construction Product voor uw markt en ontvang de juiste specificaties voor uw projectbehoeften door te klikken op de onderstaande knop 'Vind uw dichtstbijzijnde vertegenwoordiger van Husqvarna'.

Wilt u een gepolijste betonnen vloer leggen?

Neem contact op met een vertegenwoordiger van Husqvarna om in contact te komen met een aannemer.

Kopen / Service / Huren
ZOEK EEN DEALER BIJ U IN DE BUURT
Mogelijk moet u zich akkoord verklaren dat de browser uw huidige locatie gebruikt
U kunt uw contracten vinden door de zoekfunctie hierboven te gebruiken of in te zoomen op de kaart.